معرفی ابزار آلات

دریل شارژی بهتر است یا برقی؟ مقایسه دریل های برقی و شارژی

تفاوت دریل های برقی و شارژی

دریل شارژی بهتر است یا برقی؟ مزایا و معایب هر کدام چیست؟

ابزارهای شارژی به ویژه دریل های بی سیم امروزه بسیار محبوب هستند. نه تنها استفاده از آنها بسیار راحت است، بلکه مزایای زیادی نیز دارند. با این حال، برخلاف گجت‌های شارژی مانند لپ‌تاپ‌ها و تلفن‌های همراه، دریل‌های شارژی در مقایسه با نمونه‌های سیم‌دار قدیمی چندان سودمند نیستند. بله، آنها می توانند کاری را انجام دهند که همتایان سیمی خود می توانند انجام دهند، اما بی سیم بودن نیز معایبی دارد. به همین دلیل است که برخی افراد هنوز ابزارهای سیمی را ترجیح می دهند. در ادامه مزایا و معایب هر دو نوع دریل شارژی و برقی را مرور خواهیم کرد. اما قبل از شروع اگر می خواهید با انواع کلی دریل ها جدای از شارژی یا برقی بودنشان آشنا شوید مشاهده مقاله انواع دریل ها در سایت فرهان ابزار را به شما پیشنهاد می کنیم.

مزایا و معایب دریل های شارژی یا بی سیم

بهترین چیزی که یک دریل برقی بی سیم ارائه می دهد، راحتی است که به کاربر اجازه می دهد بدون نگرانی در مورد نزدیکترین دوشاخه برق یا سیم های خروجی مزاحم و قطع شده کار کند. همچنین دارای طراحی فشرده و سبک وزن برای کاهش استرس دست است. ذخیره سازی مته های شارژی نیز بسیار آسان است، با طراحی نرم و فشرده، آنها فقط به فضای ذخیره سازی کوچکی در مقایسه با همتای سیمی خود نیاز دارند. با این حال، دریل های شارژی در مقایسه با دریل های سیمی آنقدر قدرتمند نیستند، آنها برای استحکام خود به باتری های خود متکی هستند و در حفاری سوراخ ها و پیچ های محرک اغلب محدود هستند. همچنین دریل های بی سیم در مقایسه با مته های برقی سیمی گران تر هستند.

مزایای دریل شارژی یا بی سیم:

قابلیت حمل, سبکی و راحتی

فضای نگه داری کمتر

کنترل بهتر و قابلیت مدیریت بالاتر

معایب دریل شارژی یا بی سیم:

قدرت کمتر در مقایسه با دریل های سیمی یا برقی

نیاز به زمان برای شارژ شدن

قیمت بسیار بالاتر

 

مزایا و معایب دریل های برقی یا سیمی

دریل های سیمی در مقایسه با رقبای بی سیم خود بسیار قدرتمندتر می باشند. آنها قادر به ارائه گشتاور زیاد و سرعت بالاتر هستند، می توانند سوراخ های بزرگتری ایجاد کنند و بدون هیچ مشکلی پیچ های بزرگتر را بچرخانند. دریل های سیمی بدون اتکا به شارژ باتری، زمان خرابی را به شدت کاهش می دهد و بهره وری را به حداکثر می رساند. می توان از آنها از ابتدای پروژه تا زمان انجام آن استفاده کرد. آنها همچنین در مقایسه با معادل بی سیم خود ارزان تر هستند.

با این حال، دریل های سیمی فضای ذخیره سازی زیادی را اشغال می کنند که ممکن است محیط کار شما را شلوغ کند. با تکیه بر پریزهای برق برای کارکردن، کاربران باید به دنبال نزدیکترین پریز برای استفاده از ابزار باشند و بدون سیم سیار، استفاده از آن در خارج غیرممکن خواهد بود.

مزایا دریل برقی یا سیمی:

گشتاور و سرعت بیشتری را ارائه می دهد (قدرتمندتر از بی سیم)

بهره وری را به حداکثر می رساند و زمان توقف را کاهش می دهد

همیشه آماده استفاده

در مقایسه با دریل های شارژی ارزان تر است

معایب دریل برقی یا سیمی:

نیاز به پریزهای برق و سیم های سیار

نا مناسب برای استفاده در فضای باز بدون برق

اشغال فضای ذخیره سازی زیاد

 

در این پست در مورد دریل ها یا مته های برقی یا همان سیمی و دریل های شارژی یا بی سیم توضیحاتی ارائه دادیم و مزایا و معایب هر کدام را برشمردیم.در صورتی که تمایل دارید با تفاوت های سایر ابزار های برقی و شارژی آشنا شوید و ببینید کدام یک برای شما مناسب تر است مقاله ابزارهای برقی یا شارژی را در سایت فرهان ابزار مشاهده کنید.

شما می توانید از فرهان ابزار فروشگاه آنلاین ابزار یراق رشت انواع دریل های شارژی یا برقی را سفارش دهید. برای این کار از لینک های زیر هم می توانید استفاده کنید. خرید دریل شارژی و دریل برقی در رشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *